1. Pitajte nas!


  2. Pošalji email

Slike - naši prijatelji, naša najveća ljubav i snaga


Asti

Kvartovski "lola". Od 2012.g. u FALI, uveseljava i nas i susjede, čita kvartovske novine i zavija! Prepoznatljiv je po prednjoj, lijevoj krivoj nogici. Širi dobre vibracije i čuva FALU! Čuvajte ga sa nama jer je on ipak "lola"!

Thora

Od 2014.g. u FALI. Divna, mlada dama... trepće okicama i smije se. Voli mlade i djecu, voli ljude, voli biti maza. Kada vam da capu, nemojte je ljubiti jer svakodnevno prošeta po svim potocima u okolici, ali pomazite je i dobiti ćete najiskreniji osmijeh na svijetu!

Miško

Sitan ali dinamitan, pastuhić sa bujnom grivom i maštom. Naša maskota, naša ljubav, naš slatki mini shetland pony! Ujahan, dobar, manje dobar kada su kobilice u blizini! Obožava yogu!

Rambo

1,2, 3... kidaj na bilo koju stranu! Prelijepi haflinger, pomalo "bleso"... Ime mu je Rambo zar nije očito da nije baš "kavalir", osim prema curama svoje vrste? Predobar i prelijep slatkiš, divnog izgleda i maznog karaktera izražene osobnosti... provjerite!

Lasta

Divna, divna, najstarija, nesuđena "kobasičica" Lasta... Već su je otpisali, prodavali po kilaži, a nama je uljepšala i uljepšava svaki trenutak proveden u štali! No da se razumijemo... dama, ta dama je balerina, plesačica, majstorica osjećaja... naša maza!

Matilda

Ah... Matilda- Didi... mlada, razuzdana, preslatka, mazna, pre