PROGRAM “KLINCOŠKOLICE“

Jedna od posebnosti udruge FALA je program za najmlađe.
U pomno osmišljenom programu “Klincoškolica“ djeca od 6 – 10 godina u grupi od 4 djece uče o konjima i vještini jahanja. Program uključuje teoriju i praktični dio. Započinjemo teorijom, a zatim se djeca uključuju u praktični dio koji donosi mnoštvo zabavnih trenutaka prilagođenih ovom uzrastu djece. U ovom programu djeca u teoriji uče o konjima, alatima, opremi konja, uče percipirati i prihvaćati razlike u odnosu konja i njih samih u grupi, a zatim savladavaju početne prepreke prilikom vođenja i jahanja konja.

Konji sa kojima najmlađi surađuju su:

  1. Miško (mini pony Shetland – 70 cm u grebenu) – konjić koji će djecu uvesti u same osnove komunikacije i odnosa sa konjima.
  2. Matilda ( haflinger/arap – 145cm u grebenu) – niža kobilica izuzetno mirne naravi koja će djecu uvesti u početke odnosa i kretanja uz većeg konja.

Program izvode i ostali konji u udruzi što ovisi o procjeni izvoditelja programa, grupnoj interakciji, pojedinačnim afinitetima i napretku svakog djeteta. Uz izvoditelja pedagoga i trenera jahanja vaša djeca će uz sigurno vodstvo, mirne konje i zabavu, osvajati nepregledne mogućnosti bivanja u prirodi uz konje i ostale životinje na imanju.

Program se izvodi svake nedjelje od 9:00 do 13:00 h, u jednoj grupi maksimalno 4 polaznika.
Minimalna donacija = 800,00 kn

Program uključuje: boravak i brigu o djeci u FALA tijekom 120 minuta/blok sat (4x mjesečno-nedjeljom), teoriju i praktični dio edukacije, korištenje konja i opreme, 1 trenera, 2 volontera udruge, alate i opremu za praktični dio ( papiri, boje (bojice), edukacijski materijal, flomasteri i ostalo), grickalice i piće uključeni su u program.


Obzirom na zahtjevnost programa i njegovi provedbu, molimo prethodnu najavu i rezervaciju mjesta za sudjelovanje vašeg djeteta u ovom programu. Program provodi trenerica jahanja i konja, diplomirana pedagoginja i profesor jezika, Maja Živanović.

Za sve informacije možete nas kontaktirati u Udruzi, putem mobitela 098/ 198 3848, kontakt obrasca na web stranici ili na e – mail udruge info@fala.hr

Obrazac za prijavu možete preuzeti ovdje


Posljednje vijesti