FALA VOLONTERI

Uvijek možete postati volonterom Fale. Ispunite prijavnicu, popričajte sa našom koordinatoricom volontera, a zatim potpišite Ugovor. Fala je uz svoje konje i ostala bića na imanju 365 dana u godini te svi zajedno o njima vodimo brigu kada su zdravi i kada su loše. Najsretniji smo kada su svi dobro i kada vam možemo pokazati koliko je „svijet konja“  zdrav, zabavan ali i odgovoran. Uz sve što ćete u početku osjećati, mi ćemo vam pružiti edukacije kojima ćemo vam objasniti zašto su naše metode rada sa konjima baš takve kakve ćete možda prvi put, osjetiti i učiti. Naši konji se kreću slobodno i dozvoljavamo im maksimalnu slobodu ponašanja međusobno ili izbore ponašanja sa nama.

Na nama je da ih razumijemo te kroz spoznaje i naučeno, komuniciramo sa njima. Put do komunikacije konjima nije jednostavan, zato tražimo odgovorne volontere koji će poštivati termine dolazaka, shvaćati odgovornost koju prihvaćaju te time postajati čvršćim, stabilnijim i odgovornijim osobama u predivno dvosmjernom odnosu čovjek-konj. No, volontirati u Fali možete i na drugačije načine.

Za sve informacije možete nas kontaktirati u Udruzi, putem kontakt obrasca na web stranici, na e–mail volonteri@fala.hr ili javiti se koordinatorici volontera: Monika 091/ 600 8803

Obrazac za prijavu možete preuzeti ovdje


Posljednje vijesti