Nakon kiše dolazi Sunce

Nakon kiše uvijek dolazi Sunce! Unatoč tome što nam je vjetar potrgao vrh jedne lijepe vrbe i unatoč tome što je do jučer bilo loše vrijeme, danas je malena korisnica Klincoškolice pokazivala našoj naprednoj početnici škole jahanja, kako upravljati konjem sa zemlje, a taj konj bio je –  Dino.

A zatim je svu svoju pažnju posvetila Sibi, našoj maci koja se uvijek pojavi kada to najmanje očekujemo. U FALI svakodnevno njegujemo kontakte sa konjima i svim drugim životinjicama koje obitavaju na imanju, pa se tako naši psi, mace i Jarac nikada ne osjećaju zapostavljenima, a treninzi sa konjima često uključuju komunikaciju i zabavu uz sve njih bez kojih ne možemo provesti dan – mace, pse i Jarca Žorža.

U FALI nikada ne nedostaje interakcije sa prirodom, uključivala ona samo konje ili sve ostale koji su sa nama svakodnevno, ponekad skriveni, a ponekad od nas traže potpunu pažnju! Uvijek se trudimo posvetiti se jednako svima, pa tako i naš Žorž (Jarac) gotovo svakodnevno prolazi male treninge pri kojima pokazuje iznimnu inteligenciju i jarčevski inat.


Posljednje vijesti

21.3.2020. prestanak svih korisničkih aktivnosti u FALA

Poštovani korisnici, sukladno trenutnoj situaciji sa virusom COVID-19 od danas, privremeno zaustavljamo sve aktivnosti u udruzi FALA osim osnovne brige o životinjama! Želimo svima puno ljubavi, pozitive, pridržavanja mjera i strpljenja! Za sada smo se ...pročitajte više