Nakon kiše dolazi Sunce

Nakon kiše uvijek dolazi Sunce! Unatoč tome što nam je vjetar potrgao vrh jedne lijepe vrbe i unatoč tome što je do jučer bilo loše vrijeme, danas je malena korisnica Klincoškolice pokazivala našoj naprednoj početnici škole jahanja, kako upravljati konjem sa zemlje, a taj konj bio je –  Dino.

A zatim je svu svoju pažnju posvetila Sibi, našoj maci koja se uvijek pojavi kada to najmanje očekujemo. U FALI svakodnevno njegujemo kontakte sa konjima i svim drugim životinjicama koje obitavaju na imanju, pa se tako naši psi, mace i Jarac nikada ne osjećaju zapostavljenima, a treninzi sa konjima često uključuju komunikaciju i zabavu uz sve njih bez kojih ne možemo provesti dan – mace, pse i Jarca Žorža.

U FALI nikada ne nedostaje interakcije sa prirodom, uključivala ona samo konje ili sve ostale koji su sa nama svakodnevno, ponekad skriveni, a ponekad od nas traže potpunu pažnju! Uvijek se trudimo posvetiti se jednako svima, pa tako i naš Žorž (Jarac) gotovo svakodnevno prolazi male treninge pri kojima pokazuje iznimnu inteligenciju i jarčevski inat.


Posljednje vijesti

Jahanje

Korisnički programi jesen/zima 2020

Poštovani korisnici pozivamo Vas u jesenje/zimsku jahaču sezonu 2020.g. Aktivnosti koje nudimo od 2012.g. svakako uključuju jahanje, a trenutno ono što je najbolje za sve nas je boravak na otvorenom. Jahanje, raznoliki programi i aktivnosti ...pročitajte više