Nakladnička kuća ALFA D.D.

Nakladnička kuća ALFA D.D.
Nakladnička kuća ALFA D.D.

Nakladnička kuća ALFA DD i gosp. Miro i Ivan Petric uljepšali su svojom donacijom život Udruge FALA učinivši je bogatijom za jednog konjića. Ponuda nakladnička kuće ALFA je širokog spektra: od udžbenika, slikovnica i ostale literature za mlađe pa do raznolikog spektra izdanja za mlade i odrasle . Svakako ih kontaktirajte i izaberite nešto za sebe, svoju djecu i prijatelje na njihovom web shopu ili u knjižarama!
Od srca FALA ALFA

GARIĆ GAJ D.O.O.

Punim srcem zahvaljujemo firmi GARIĆ GAJ D.O.O. Željku, Nikici i Petru Gariću i njihovoj obitelji, koji su nam besplatno omogućili ravnanje terena sa svojim JCB vozilom i ručak kad nam je trebalo nešto sa žlicom.

UBDR KUSTOŠIJA

Zahvaljujemo se od srca UBDR KUSTOŠIJA i predsjedniku Udruge na pomoći koju može pružiti samo prijatelj. Hvala vam!

GRADSKA ČETVRT ČRNOMEREC

Kada smo tek došli sa puno straha, jer uopće pitamo, prva ruka koja nas je podržala: GRADSKA ČETVRT ČRNOMEREC. Hvala Vam što mislite o nama pozitivno i vjerujete u nas.

Lovačko društvo “Fazan” Šestine

Lovačko društvo “Fazan” Šestine: zahvaljujemo se na tome što su nas podržali, žele u svojoj blizini pa čak i sada dok smo “gnjavatori”! Hvala vam svima!

VMO Gornja Kustošija

Zahvaljujemo se VMO Gornja Kustošija na podršci i prepoznavanju potrebe zajednice za aktivnostima koje provodimo te ukazanom povjerenju, sada dok smo još “mali”. Hvala vam.

Don Kihot – Udruga za terapijsko jahanje

AQUARISS

Ako ste zaljubljenik u životinje, pogotovo ribice, vodena bića i biljke, jezerca i ostalo… posjetite naše prijatelje!

BEBILI

Forum za mame, buduće mame ( i tate) i male plusiće koji vam na veliko mijenjaju život! Postavite bilo koje pitanje našim prijateljima i sretno uplovite u novi život.

AWT International d.o.o.

U ovo predzimsko vrijeme prijatelji su pružili ruku našim malim i malo većim sisavcima, našim psima i macama, onima koji dođu sa vlasnicima, onima bez njih, onima koje nam ostave!
Hvala vam na pomoći, te kao i uvijek, želimo sretnu sadašnjost i budućnost! Svojim asortimanom proizvoda činite, danas, sretnijima sve nas!