1.4.2023. Edukacije za volontere i članove udruge FALA i Zeleni KLIK! II

1.4.2023. Edukacije za volontere i članove udruge FALA i Zeleni KLIK! II

Danas smo sa udrugom Zeleni klik! u Fali održali II radionicu u sklopu projekta partnera: Vrtovi susreta, podržanog od Ministarstva znanosti i obrazovanja u svrhu: edukacije o radu sa zivotinjama u terapijske svrhe, namijenjenoj svim volonterima i članovima partnerskih organizacija. Aktivnosti radionice provodila je Jelena Kallay – osnivačica Vagabond – Positive Animal Communication.
Nakon loše vremenske prognoze u petak, u subotu u 10H obasjalo nas je “naručeno” Sunce, a prvi  koji je počeo učiti i pripremati se za nove načine komunikacije, zajedno sa svima nama, bio je Žorž. ❤️
Metode koje smo primjenjivali na njemu, mogu se primijeniti na svim životinjama koje možemo (po vrsti) ili mogućnostima prilagoditi nekom obliku međusobne, aktivne suradnje. Naučili smo sjajne metode kojima ćemo pomoći nama i životinji u boljem razumijevanju i komunikaciji te postizati zajednički cilj: zajedno sudjelovati u terapijskim programima u budućnosti.

Nakon, a ponekad uz Žorža iste metode mogli smo primijeniti na: Bilbu, Akiri, Maloj, Mišku – konju… No, obzirom na ideju projekta i njegov razvoj Žorž je danas najviše učio i “radio”. Radujemo se III radionici, a do tada ćemo vježbati ono što smo naučili. Male dijelove ove II radionice možete pogledati na fotografijama i videu u nastavku.

Pogledajte kratki video na našem Youtube –> FALAtrip <– kanalu:

 Zahvaljujemo se partnerima Zeleni klik na projektu (više o njima saznajte jednim klikom na link), edukatorici Jelena Kallay, našim članovima i volonterima te našim strpljivim prijateljima – životinjama ❤️

❤️Vaša FALA ❤️