Edukacije za volontere i članove udruge FALA i Zeleni KLIK!

Edukacije za volontere i članove udruge FALA i Zeleni KLIK!

Danas 18.3.2023. od 10:00-14:00 H, bili smo prisutni na prvoj od 3 edukacije o treningu životinja za terapijske svrhe koje partnerske udruge Zeleni klik! i Fala provode u sklopu projekta Vrtovi susreta Ministarstva znanosti i obrazovanja. Od 10:00-14:00 h pratili smo izuzetno zanimljivo predavanje Jelene Kallay Vagabond – Positive Animal Communication, osnivačice Vagabonda koja kaže:” U radu sa životinjama koristim se pozitivnim metodama, te promoviram pozitivnu komunikaciju sa životinjama. “ 
Jelenine kompetencije i edukacije: Companion Animal Science Institute: Diploma Animal Behavior Technolgy, Dip.ABT
Karen Pryor Academy: Dog Trainer Professional Program, te sam time postala Karen Pryor Certified Training Partner, prva i jedina Certificirana kliker trenerica u Hrvatskoj s njihovim osnovnim programom (DTPP).
Fear Free Certication Program, promoviranje i korištenje pozitivnih metoda pri veterinarskom pregledu i zahvatima kod pasa i mačaka – prva u Hrvatskoj (član 2017 i 2018)
The University of Edinburgh: Animal Behavior and Welfare Certificate – course
Duke University: Dog Emotion and Cognition – course
Holistic Canine Behaviour Diploma Course by Canine Principles
The University of Edinburgh: The truth About Cats and Dogs – course

Radujemo se sljedećem susretu! Nama se u glavama “motaju” već raznolike ideje za nastavak suradnje pa se nadamo, kada malo “narastemo”, za vas ćemo pripremiti neka nova, možda i bolja od dosadašnjih, predavanja o pozitivnim metodama rada sa životinjama…. Veselimo se!

Posjetite link partnerske organizacije —> Zeleni KLIK!-Facebook ! Dijelimo zadovoljstvo i zahvalnost  sa partnerima! ❤ ❤ ❤
FALA na Facebooku —>LINK
Vaša FALA ❤