PermaKonjTura

PermaKonjTura

Poštovani korisnici, sa zadovoljstvom vas pozivamo na radionice projekta “Permakonjtura” koji je financiran putem Javnog natječaja za financiranje programa i projekata udruga iz područja zaštite životinja, poljoprivrede, šumarstva i lovstva iz Proračuna Grada Zagreba.

Dvije Udruge FALA i Zeleni Klik! s višegodišnjim iskustvom u radu s ranjivim skupinama, osobito djecom i mladima, odlučile su zajednički izgraditi snažnu podršku za djecu i mlade, uključujući i one u riziku od siromaštva i isključenosti. Ovaj projekt je nastao zbog želje za zbog osnaživanjem i pružanjem zaokružene usluge ukidajući međusobne razlike  korisnika, djece i mladih sa ciljem promicanja ruralnih područja grada Zagreba, poticanja te promocije urbanog vrtlarenja široj zainteresiranoj javnosti sa dodatnim edukativnim elementom.

OPIS radionica: Teorija – permakultura, urbano vrtlarenje, pasmine konja i osnove o ponašanju konja. Praksa – učenje osnovnih alata za izradu vrta, sadnja biljaka, briga o biljkama, timarenje i druženje sa konjima – uz asistencije volontera.   Svaka edukacija uključuje aktivnosti organskog vrtlarenja i permakulturnu praktičnu edukaciju te rad i edukaciju o terapeutskim životinjama Udruge Fala i druženje s životinjama u trajanju od 120 min po radionici.

Radionice su namjenjene djeci i mladima, trajanje jedne radionice je 120 min. Odražavanje radionica tijekom tjedna ili vikendom, minimalan broj prijavljenih osoba po radionici: 5 korisnika.Informacije i prijave na: info@fala.hr ili pozivom na 098 198 38 48