PLAYDAY – Konj Vještica, subota 27.10.2018. godine

PLAYDAY – Konj Vještica, subota 27.10.2018. godine

U subotu 27.10.2018.g. od 15 h do 18 h (3 sata), pridružite nam se u zabavnom programu koji smo osmislili za vas i vašu djecu – vaše Zombije, Vještice i Vještce, Lubanje bijelog orla, Šišmiševe prijatelje ili Crnog konja bez dame – strašne Princeze i Prinčevi su također dobrodošli !

U susret metli od vremena zabaviti ćemo se uz “strašni i prestrašni” horor uz konje!

Program sadrži: radionicu na temu “strašnih i prestrašnih” maski za nas, sve nas i za konje (to nisu konji, to su mračna stvorenja bez smisla za humor), igre na prijevoznim sredstvima čudnih motornih svojstava (lopate i metle na nožni pogon itd., imati ćete izbor prijevoznih sredstava), rezbarenje “strašnih i prestrašnih “konjo buča” i jahanje na “strašno – grozno – užasno” konjima.
Nalazimo se samo par minuta od Ilice , okruženi sada već, zlatnim bojama jeseni, našim glavnim facama konjima (7) i Jarcem Žoržem (1), psima (2) i macama (5). Ovo zabavno zbivanje uvesti će vas u nezaboravan i čaroban svijet, a namijenjeno je svima od 7 do 207 godina. Roditelji se u vrijeme zbivanja mogu prošetati što ne savjetujemo zbog čudovišta u šumi ili nam se jednostavno pridružiti u zabavi (pomoć i razne vještine ručnog rezbarenja, oslikavanja I sl. su više nego dobrodošle). Ne morate sa sobom ponijeti ništa osim strašno – osmijeha, piće i jestivo iznenađenje, osigurani su. Zbivanje vodi Maja Živanović, pedagoginja i jahačica, tvorac projekta “Jednorog” i edukator u FALA, i Tajana Špiček predsjednica Udruge i edukator u FALA, uz pomoć naših prijatelja volontera. Dođite se zabaviti i provesti sjajno poslije podne u strašno prestrašnoj FALI.
Ponesite, ako želite strašnoMrkve i strašnoJabuke za konje i Jarca, ili nešto za mace ili pse!

Programu pristupate uz min. donaciju od 30 kn (1h=10 kn). Broj djece za program jahanja je ograničen (20) pa vas molimo za najavu na: e-mail fala@fala.hr ili privatnom porukom na facebook stranici.

Vidimo se!

PS. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta pretvaramo se u stvarno – zombije, biti ćete obaviješteni na strašnostranici 😉.

Sve informacije i prijave na

Facebook stranici udruge (pošaljite privatnu poruku)

e-mail: fala@fala.hr