FALA ŽIVOTINJE

MIŠKO

Sitan i dinamitan sa bujnom grivom i maštom. Naša maskota, naša ljubav, naš slatki mini shetland pony! Obožava yogu, agility i … sve što vole mladi !


RAMBO

Prelijepi Haflinger, imena Rambo “kavalir” posebno prema curama svoje vrste. Predobar i prelijep slatkiš, divnog izgleda i maznog karaktera izražene osobnosti… provjerite!


LASTA 1994 – 12.2.2022. 

Bila je divna, najstarija cura od naših cura, nesuđena “kobasičica” Lasta… 2012.g. otpisali su je, prodavali po kilaži, a nama je uljepšala svaki trenutak do 12.2.2022. Ostavila nam je deset godina čiste ljubavi i pregršt predivnih  sjećanja!


MATILDA

Ah… Matilda – Didi… mlada, razuzdana, preslatka, mazna, predivne neobične boje! Maza, voli trikove, voli nježno, voli polako, ona je frajerica. Divna, nesebična, neobična, potpuno dobra!


PUPA

Zimska vranica sa najljepšom zvijezdom na čelu, provjereno! Temperamentna i živahna, bombon za napredne! Lakmus za ljude… čita vas kao knjigu! Ali kad zatrepće okicama i savije svoju divnu, toplu glavu oko vas… tada ste njezini i naši!


AMBER

Naša curka… Ponekad izgleda umorno i raščupano, ima alergije na slinu muha, mušica i komaraca, ali kad se nasmije ili kad skače preko prepona… tada kreće veselje! Poslušna, draga, ponekad prgava ali samo dok vas ne upozna, do tada vas tjera repom po nosu.


DINO

Naša najnovija ljubav, naš mali “konjopas” ! Spašen sa Hipodorma Oroslavje, priču znate… Svakim nas danom obasipa ljubavlju, zahvalnošću, prijateljstvom. Uči biti voljen… ili mi to učimo od njega?! Tko zna… ali, promijenio nam je živote.


ŽORŽ

E, taj vam je skroz blesav. Ili je ljut, ili je maza, ili je samo jedan obični Jarac “tvdoglav ko jarac”. Divan je i zanimljiv u svakom pogledu. Silno nas zabavlja svojim forama. Provjerite!


ASTI

Od 2012. godine FALI, uveseljava i nas i susjede te zavija! Prepoznatljiv je po prednjoj, lijevoj “šepavoj”nogici. Asti je udomljen kao pas sa povredom, ali najveselije i najbolje, širi dobre vibracije i čuva FALU!


MALA

Ovo je Mala, došla nam je 2023.g. Nova curka u Fali, najveseliji psić na Svijetu, provjereno! Njezina osnovna preopkupacija je igra, igra i …. igra.

JACKIE & TEQUILA

Brat i seka, pronađeni kod lokalnog dućana, netko ih je ostavio kada su bili bebe, mačiće od jedva dva meseca. Toliko smo ih silno željeli proslijediti dalje da su sretni i zadovoljni, međusobno se sišući, ostali kod nas. Oni su naši mali klaunovi koji jednako vole i ljude i konje!

SIBA

E, ta vam je mustra. Točno zna što želi, kada želi i kako želi. Udomljena od lokalnog veterinara, nađena negdje, opet, kao beba. Obožava djecu, ne bi vjerovali, uživa kada je naganjaju po dvorištu i igra se sa njima. Pomalo je samozatajna pa svaki dan nestane na par sati, ali kad čuje lupkanje zdjelica za hranu, nacrta se brzinom munje.

JERRY

Maca koja zna što hoće… pardon, mačak 🙂


Details