FALA TIM

Nastali smo od volontera, dugogodišnjih jahača i zaljubljenika u konje. Naša znanja i kompetencije sežu dugim desetljećima unazad. Redovni članovi već niz godina upravljaju udrugom uz pomoć redovnih volontera. Trenutno nas je preko 20 i ponosni smo na naše prijateljstvo. Fala posjeduje 15 životinja pa se naš rad proteže na svih 365 dana u godini od 9:00 ujutro (za nas koji hranimo konjiće i ranije) do 18:00h ovisno o ljetnoj ili zimskoj sezoni. Znamo iz iskustva da je prijateljstvo i uzajamno poštovanje najvažnije u bilo kojem timskom radu, pa tako često zajednički progovaramo o svemu što nam odgovara ili ne, izuzetno njegujemo iskrenost i prijateljstva.

Ono što nam je najvažnije jest da naši četveronožni partneri i prijatelji budu dobro: poštujemo njihove potrebe, čuvamo ih kao da su jedini na svijetu (jer to nama jesu), ali u isto vrijeme, poštujemo njihove dnevne potrebe za odmorom, odnosno njihovim zajedničkim vremenom u kojem krdo ostvaruje svoje interakcije bez nas, što se pokazalo izuzetno pozitivnim pri i u ponašanju konja u odnosu sa ljudima. Ovaj poprilično zahtjevan mehanizam iziskuje veliki trud onih koji upravljaju, pri tome iznimno njegujući potrebe svih koji su uključeni u svakodnevne radne aktivnosti udruge: ljudi, konja i ostalih bića koja su svakodnevno prisutna na imanju.


Posljednje vijesti

Jahanje

Korisnički programi jesen/zima 2020

Aktivnosti
Poštovani korisnici pozivamo Vas u jesenje/zimsku jahaču sezonu 2020.g. Aktivnosti koje nudimo od 2012.g. svakako uključuju jahanje, a trenutno ono što je najbolje za sve nas je boravak na otvorenom. Jahanje, raznoliki programi i aktivnosti ...pročitajte više