1994 – 12.2. 2022. naša LASTA

1994 – 12.2. 2022. naša LASTA

Jedna posebna prijateljica, učiteljica … naša ljubav… LASTA (HH) 1994. – 12.2. 2022.  ❤️

12.2.2022. … pamtiti ćemo zauvijek i zauvijek pamtiti jedan, možda dva zadnja umorna pogleda. Pogleda koji su nas razbili na tisuće dijelova. Napustila nas je Lasta. Svi koji znaju njezinu priču možda ne trebaju čitati nastavak ovog teksta, svi koji su je upoznali, a oni koji nisu imali tu priliku nešto mogu pronaći tu, na ovoj web stranici ili na facebook stranici naše udruge od 2012.g. Nama ostaje da uvijek pričamo i sjećamo se jednog posebnog konja,  jedne posebne kobilice koja nam je došla i ostala. Ostala i kreirala nas, a sada kada je više nema, fizički je nema, ostaju sjećanja na sve predivne godine koje će sigurno kreirati živote svima koji će doći i dolaziti u Udrugu i dalje, ponovno ili prvi puta. Pomoći nam osjećati, primati i davati sve ono što nam je ONA pokazala i pokazivala nam, učila nas, bezgranično topla, strpljiva i posebna… više nego ikada prije ali daleko u budućnost, nadamo se, zbog svih ostalih.

Danas je 14.2.2022. dan koji svi slave kao Valentinovo i želimo se pridružiti željama O ljubavi! Cijenite svaki trenutak koji imate sa bićima koje volite, naučite praštati brzo, ostavite vremena promjenama… osobnim ali i tuđima. Volite.

Danas nam je došao jedan leptir… kažu da je to nečija duša ❤️.

Zahvaljujemo dr.vet. Lučić na realnosti, podršci i dostupnosti u ovih 10 dana, Gordani Pavić, svim prijateljima, volonterima … našim predivnim ljudima, posebnima … najviše zahvaljujemo LASTI na predivnih zajedničkih 10 godina. Nadamo se da smo ti bili dobri… ❤️ ❤️ ❤️ 💘 slaviti ćemo tvoje postojanje zauvijek.

Lasta