Dušan Bućan i FALA

Dušan Bućan i FALA

Danas smo imali predivan posjet, došao nam je DUŠAN BUĆAN! Dušan je upoznao FALA konje, sve nas ostale i dogodilo se  jedno zabavno prijateljstvo! Žorž i Dušan  postali su veliki prijatelji!

Dušan Bućan je naš kazališni (HNK Zagreb), filmski glumac i voditelj, rođen 1976.g. te uz umjetnost, gaji nepreglednu i nježnu  ljubav prema konjima pa je tako on sam, sretnim vlasnikom njih četvero.  Tako smo se i pronašli! Upoznavajući FALU, naš rad i stremljenja prepoznao je i on, ponudivši nam podršku i prijateljstvo. Prozvali smo ga našim AMBASADOROM!

Dušan i Žorž
Dušan i Žorž

Dušan se trenutno sprema u avanturu života, naime on i Boris Veličan će se sredinom lipnja uputiti prema Crnom moru samo na leđima konja! Uz svu potrebnu podršku i sjajnu organizaciju ovdje možete pogledati najavu tog hrabrog i nadasve zanimljivog putovanja.
“S Borisom Veličanom na konjima planiramo odjahati do Crnog mora. Davno sam s njime pješačio na Velebit, a to ne volim, pa mi je rekao da će mi vratiti. I sad smo se dogovorili za jahanje do Crnog mora. Krenut ćemo na ljeto, vidjet ću točno kada nakon što sve uskladim s obvezama u kazalištu. Putovanje će trajati oko dva mjeseca. Baš se veselim, sad mi je žao što nisam ranije počeo putovati.” (24sata.hr)

Hvala Dušanu na prijateljstvu, podršci i predivnom jutru, a veselimo se njegovom putovanju uz puno sreće i zabave!

Stay tuned 😊