Fala u Jutarnjem 21.6.2021.

Fala u Jutarnjem 21.6.2021.

Tijekom lipnja proveli smo 2 dana u društvu fotoreportera i urednika Dragana Matića, a danas imamo priliku vidjeti  nama presladak i lijep video uradak, reportažu o FALA objavljenu na:
Jutarnji.hr  <LINK> ❤️
Reportaža je dostupna i na YOUTUBE kanalu: <LINK> ❤️

Dragan Matic/Cropix  <LINK autora>  
“Bio je pravi užitak boraviti dva dana s konjima, jarcem i ostalim četveronošcima, te divnim volonterima Udruge za terapijsko i rekreativno jahanje FALA. Rezultat toga teškom mukom sažet je u petominutni video.”

Iz teksta o FALI (Dragan Matic), Jutarnji.hr :
“Imati konje u Zagrebu i brinuti o njima nije lako, ističe predsjednica udruge Tajana, oslanjaju se na donacije i korisnike usluga kako bi sustav funkcionirao kroz cijelu godinu. Jako je teško kada se zareda loše vrijeme, te u zimskim mjesecima kada nema tako puno korisnika, a troškovi rastu. Najveći problem je nedostatak natkrivenog jahališta kako bi se terapijsko jahanje moglo odvijati i po lošim vremenskim uvjetima. Ponekad se čak zna desiti da ostaju i dužni dobavljačima, na svu sreću svi s kojima surađuju imaju razumijevanja za okolnosti u kojim se udruga nalazi. Bilo bi jako lijepo kada bi imali podršku grada ili države kaže Tajana, ali to uglavnom izostaje.”
Dragan Matic/Cropix
Dragan Matic/Cropix

Iz teksta o FALI(Dragan Matic), Jutarnji.hr:
“Svi zajedno članovi i volonteri brinu se o četrnaest životinja od kojih je sedam konja, četiri mačke, dva psa i jedan jarac. Volontiranje u udruzi je proces koji traje. Volonteri se kroz njega upoznaju sa životinjama, pravilnim načinom brige o njima i na kraju tog procesa kad zadobiju povjerenje konja, spremni su sudjelovati u radu s korisnicima terapijskog i rekreativnog jahanja.”

 Dragan Matic/Cropix
Dragan Matic/Cropix
 Dragan Matic/Cropix
Dragan Matic/Cropix

Više možete pogledati na LINKOVIMA iznad i uživajte! Nama je bilo prelijepo provesti 2 dana u sjajnom društvu, toliko da smo zaboravili da nas pomno prate i snimaju. Hvala od srca djevojkama koje su u videu i pokazale koliko ozbiljan, potrebit ali zanimljiv, šaljiv i zabavan, može biti naš FALA svijet!

Hvala  Dragan Matic/Cropix , Jutarnji.hr

FALA ❤️