Jahači KAMPovi – 2022.

Jahači KAMPovi – 2022.

POŠTOVANI KORISNICI

i ove godine FALA vam je pripremila već tradicionalnih 5 Kampova tijekom ljetnog perioda 2022.g. Ako ste nas do sada pratili znate da svaki KAMP traje 5 dana, po 5 sati u trajanju od 16 do 21h. Ovogodišnja poslastica: broj korisnika je neograničen, navalite! ❤️

Facebook i Instagram
Facebook i Instagram
Kupanje konja
Kupanje konja

Svaki dan sadrži NOVU priču, odnosno, od prvog dana uvodimo vas u svijet konja, a svakim narednim danom saznajete pregršt informacija koje ćete i praktično uvježbavati. Učiti ćete kako priči konju i kako “pročitati” što vam govori!

Jahanje u prirodi
Jahanje u prirodi

U 5 dana KAMPA, naučiti ćete očistiti konja i njegov prostor, kretati se uz njega i sa njim, izvoditi zadatke koje će oni katkada znati bolje od vas, učiti o zdravlju i prehrani konja (Kviz znanja), jašiti i to sve uz igru i zabavu, poput  šumskih FALA indijanaca, dišući i shvačajući da se oko nas i sa konjima odvija predivan  Svijet koji funkcionira samo uz puno ljubavi, znanja, razumijevanja i zabave!

KAMPOVI “5 priča uz konjska bića” događaju se na 10 minuta od ILICE u Zagrebu u predivnom zelenom okruženju gdje često laju srndaći i promatraju nas srne, protrče zekani ili se pojave neka čudna, posebno lijepa, zanimljiva i bajkovita šumska bića !

OPIS: Svaki KAMP, njih 5, traju po 5 dana po 5 punih sati, bez pauze. Svaki dan u Kampu nosi drugu priču, nove vještine i nove spoznaje! Na taj način vašu djecu i mlade postepeno uvodimo u svijet bivanja sa konjima u prirodi kroz prijateljski i metodičan način. Naglasak je na stvaranju i ostvarenju kontakta, uzajamnog poštivanja uz razumijevanje načina komunikacije između djeteta i konja, konačno usvajanje metode jahanja u osnovama uz opuštenu i nenametljivu prirodnu atmosferu punu šale, opuštenosti i veselja.
Dnevno: osigurano voće, grickalice i sokovi, educirani voditelji, zabavan program postepeno razvijan iz dana u dan (svaki dan učimo nove metode i usvajamo nova znanja), te svakodnevno savladavamo osnove jahače vještine (osim prvog dana kampa), a uživamo uz kupanje konja i kupanje sa konjima, KUPANJE u bazenu i večernje KINO (filmovi o konjima i sa konjima ili po želji polaznika)!
Dnevno su osigurani voće, grickalice i sokovi, educirani voditelji, a ovaj iznad svega zabavan program postepeno je razvijan iz dana u dan  uz svakodnevno jahanje (osim prvog dana Kampa).

Donacija za 1 KAMP ( 5 dana/ 25 sati) iznosi: 1.250 kn / 1 h= 50 kn
Predlažemo korištenje svih 5 dana u kontinuitetu jer grupa svaki dan usvaja nove tehnike i znanja.  ❤️
Kako nam je bilo proteklih godina pogledajte  u našoj GALERIJI SLIKA  ❤️

Vježbe ravnoteže i opuštanja na konju
Vježbe ravnoteže i opuštanja na konju
Kupanje dobro dođe
Kupanje dobro dođe
Samostalno upravljanje konjem
Samostalno upravljanje konjem

Fotografije vam ne mogu dočarati svu količinu sjajnih trenutaka koje u Kampovima doživljavamo, a mašta čini svašta! No ne brinite, sve aktivnosti u  5 dana KAMPA pomno su isplanirane i odvijaju se pod budnim okom trenera, članova i volontera udruge!  SVE ZNATE …  DOĐITE NAM I OVE GODINE  ❤️!

Ako se još niste odlučili kontaktirajte nas na e-mail: info@fala.hr  ili na broj 098 198 38 48 te saznajte sve što vas zanima!


Ne zaboravite, FALA je neprofitna organizacija, a sudjelovanjem u njezinim programima VI doprinosite svakodnevnom održavanju i brizi za ova plemenita bića uz 5 maca, 2 psa i jednog Jarca Žorža – taj je najplemenitiji 😂 ! Plemenita bića ne mučimo, ne silimo, ne gledamo njihove ozljede i patnju te ujedno vjerujemo ili mislimo da su sretna jer ih mi jašimo! Plemenita bića cijenimo, volimo, učimo o njima i poštujemo sve ono što nismo u mogućnosti trenutno shvatiti i naučiti… ako i jesmo, i dalje … poštujemo ih, volimo, pazimo i učimo dok jednog dana ne postanemo… Vlastitim Učiteljima naših želja, stremljenja i mogućnosti… nas samih !

Vaša FALA ❤️ ❤️ ❤️