Kamp- Zimske radosti uz konje

Kamp- Zimske radosti uz konje

Zajedno
Zajedno

Poštovani korisnici

Tijekom prosinca 2019.g. i siječnja 2020.g. pripremili smo za  vas 3 radionice nazvane ” Kamp- zimske radosti uz konje” ! Kamp će se održavati na datume: 28.12. 2019.g. (subota), 2.1. 2020.g. (četvrtak) i 4.1. 2020.g. (subota) od 10:00 do 13:00 h. Zašto  kamp zimi? Zato što zimi, ako smo aktivni, nije hladno, a u vrlo kratko vrijeme možemo puno toga naučiti o prirodi i o konjima.

Jahanje zimi
Jahanje zimi

Program se sva tri (3) dana ne razlikuje pa je broj korisnika prilagođen vašem interesu i mogućnostima, a sadrži vrlo zanimljiva predavanja o konjima namijenjena i mlađim uzrastima (minimalna dob od 8.g.), učenje osnove brige o konjima i savladavanje nekoliko trikova koje ćete morati naučiti na licu mjesta (oni su iznenađenje i naš poklon vama). Program je  sažet u 4 sata po jednom danu iako bogatog sadržaja (teorijskog i iskustvenog), a na vama je da se sa nama zabavno i ugodno provedete uz toplu vatru, čaj i 15 životinja na imanju!

Miško
Miško

Isto tako ovo je možda idealan poklon za one koje najviše volite, koji u zimskim danima slave rođendane, nemaju ideju gdje ih provesti jer su školski praznici skraćeni, a često, rođenima u prosincu i siječnju preostaju samo zatvoreni prostori (znamo iz iskustva 😉 ).

Rambo
Rambo

Za sve informacije i rezervacije termina kontaktirajte nas na : info@fala.hr, broj mobitela 098 198 38 48
Minimalna donacija  za ovaj prigodni program iznosi 200 kn po osobi (dan).