Kampovi ljeto 2021

Kampovi ljeto 2021

Poštovani,

i ove godine pripremamo vam KAMP-ove “5 priča uz konjska bića”! Što se krije iza ovog naziva? Svaki dan u Kampu nosi drugu priču, odnosno, nove vještine i  nove spoznaje! Na taj način vašu djecu postepeno uvodimo u svijet bivanja sa konjima u prirodi kroz prijateljski i metodičan način. Naglasak je na stvaranju i ostvarenju kontakta, uzajamnog poštivanja uz razumijevanje načina komunikacije između djeteta i konja (ali i ostale “ekipe” 4 mace, 2 psa i 1 Jarca Žorža), uz opuštenu i nenametljivu prirodnu atmosferu punu šale, opuštenosti i veselja.

Sukladno COVID mjerama, ove godine, malo smo promijenili tempo i način Kampova, i to nas izuzetno raduje! KAMPOVI (njih 5, svaki u trajanju od 5 dana) započeti će u prvom tjednu nakon završetka ove školske godine i nastaviti će se do prvog tjedna prije početka nove školske godine! Dob djece od 8-18 godina.

Datumi KAMPOVA:
I KAMP 21.6.-25.6. 2021.
II KAMP 28.6. – 2.7. 2021.
III KAMP 5.7. -9.7. 2021.
IV KAMP 12.7. -16.7. 2021.
V KAMP 30.8. – 3.9. 2021.

Događaj stoljeća “5 priča uz konjska bića” događa se na 10 minuta od ILICE u Zagrebu, u predivnom zelenom okruženju gdje često laju srndaći i promatraju nas srne, protrče zekani ili se pojave neka čudna, posebno lijepa, zanimljiva i bajkovita šumska bića !
Donacija za Kamp: 1.000 kn
Dnevno: osigurano voće, grickalice i sokovi, večera iznad logorske vatrice (djeca sama pripremaju svoj obrok uz pomoć voditelja), educirani voditelji, zabavan program postepeno razvijan iz dana u dan (svaki dan je nova priča), učenje o brizi i načinima komunikacije sa konjima te svakodnevno jahanje (osim prvog dana Kampa), kupanje konja i kupanje sa konjima, pregršt zabave…

Kampovi će se dnevno održavati od 17-21h ( o da 🙂, duboko u noć 😉 ) i nuditi će pregršt zanimljivog sadržaja, što prvenstveno uz učenje vještine jahanja, uključuje razvijanje “posebnih vještina” npr. pečenje “indijanskih delicija” na logorskoj vatri uz kupanje u “naj mini” bazenu na Svijetu u koji stane 1000 sretnih ljudi ili KUPANJE SA KONJIMA (da !), valjanje uzbrdo (?), metodu ” mokar od pete do trepavica”, natjecanje u KVIZU neznanja (?)  ili jahanje sa 5 vrčeva vode uz 2 jaja bonus itd., filmovi na telki su gratis dok spavate od umora ili neumorno jedete kokice sa ražnja u napetom zapletu neke strašno, dobre priče! Ako, vi roditelji, niste razumjeli neke termine… nije važno, ONI će skužiti i naučiti!

 

Ne zaboravite, tu smo 10 minuta od zagrebačke Ilice u predivnoj prirodi sa divnim i mirnim konjima u zelenilu i obiteljskoj atmosferi, jer svi mi smo jedna velika divna obitelj!  Do nas ne morate putovati, mi smo susjedi!  U FOTO GALERIJI možete pogledati kako nam je bilo u KAMPOVIMA proteklih godina! Već sada možete potražiti informacije na 098 198 38 48 ili na info@fala.hr

LP i … Veseeeeelimo se ❤ 🙂