Klincoškolice – program za najmlađe, svake nedjelje u Fala

Klincoškolice vodi Maja Živanović trenerica, jahačica, suosnivačica i voditeljica projekta Jednorog
Klincoškolice vodi Maja Živanović trenerica, jahačica, suosnivačica i voditeljica projekta Jednorog

Klincoškolice vodi Maja Živanović trenerica, jahačica, suosnivačica i voditeljica projekta “Jednorog”, dipl. pedagoginja i nastavnik jezika! Klincoškolice se održavaju svake nedjelje po 2 sata u terminu od 9 -11 i 11-13h, 2 x 1 grupa/4 djece! Dobrodošla su djeca već od 7 pa do 10 god.

Program je jedinstven po tome što nudi vrlo pristupačne, zanimljive i zabavne “alate”, aktivnosti sa konjima uz jahanje za vrlo male klince. Uz stručno i zabavno vodstvo djeca su fokusirana na konja, uz voditelja i grupne interakcije obavljaju zajedničke i individualne zadatke koji osnažuju osobnost, pojačavaju osjećaj zajedništva, poboljšavaju motoriku, pomažu pri fokusu ali u isto vrijeme donose pregršt zabave. U zelenilu okružena sa 15 životinja, djeca otkrivaju svijet u kojem jedino ona mogu izabrati boje svoje sreće… <3.

Informacije i prijave na:

Facebook stranici udruge (pošaljite privatnu poruku)

e-mail: fala@fala.hr


Posljednje vijesti

21.3.2020. prestanak svih korisničkih aktivnosti u FALA

Poštovani korisnici, sukladno trenutnoj situaciji sa virusom COVID-19 od danas, privremeno zaustavljamo sve aktivnosti u udruzi FALA osim osnovne brige o životinjama! Želimo svima puno ljubavi, pozitive, pridržavanja mjera i strpljenja! Za sada smo se ...pročitajte više