Kraj jedne ere i početak nove

Kraj jedne ere i početak nove
Kraj jedne ere i početak nove

Poštovani korisnici i svi koji pratite Faline web stranice! Obavještavamo vas da smo ugasili staru Falinu web stranicu koja nas je služila punih 7 godina. Sa novom stranicom dolazi nam drugačiji izgled, drugačije mogućnosti, pregršt novih fotografija i vijesti, a ponajprije je prilagođena vama, vašim računalima, mobitelima, tabletima i ostalim tehnološkim čudima. I ovu stranicu smo stvarali sa puno ljubavi i pažnje pazeći da vam prezentiramo najbolje od nas, no neke vijesti iz prošlosti neće biti vidljive jer je teško sažeti sedam godina postojanja, pogotovo, prikupiti sve lijepe fotografije. Dosta toga će nam ostati samo u pamćenju ili u Facebook albumima na našoj facebook stranici koja je javna. Najvažnije vijesti smo povukli na novu stranicu.

Nadamo se da ćete nam javiti svoje dojmove, pomoći da je još poboljšamo, ali i uživati u novim sadržajima! Želimo vam ugodno i zabavno putovanje novim mogućnostima naše nove stranice! Uživajte sa nama!

FALA TIM 😊


Posljednje vijesti

Obavijest

Poštovani korisnici ! Ukoliko ste nam poslali upit na e-mail: info@fala.hr i niste dobili odgovor u roku od 24h, molimo provjerite vašu neželjenu poštu ili spam. Promijenite postavke vašeg poslužitelja. Za sve informacije u vezi ...pročitajte više