Podrska UVPG ZZŽ-a udruzi FALA-  6.11.2022.g.

Podrska UVPG ZZŽ-a udruzi FALA- 6.11.2022.g.

Poštovani korisnici,

6.11. 2022.g. posjetili su nas i iskazali podršku veterani UDRUGE VETERANA VOJNE POLICIJE GRADA ZAGREBA I ZAGREBAČKE ŽUPANIJE – predsjednik udruge Krešimir Kompesak i članovi udruge. Kao što ste upoznati sa trenutnom situacijom udruge FALA koju sa državnog zemljišta želi ovršiti Željko Jakobčić i Udruga branitelja i veterana vojne policije iz domovinskog rata (Ubvvpdr) iz Zagreba, izuzetno nam je drago što smo mogli ugostiti pravu gospodu i prave ljude…pokazati im što radimo, kako i u kakvim uvjetima radimo i koliko je “malo” potrebno za sreću …

Družili smo se zajedno u jutarnjim satima dok se u FALI odvijao redovni program KLINCOŠKOLICA sa našima najmlađima. Veterani su u vidno radosnom i veselom okruženju naučili prilaziti konjima, nahraniti ih jabučicama i upoznali naše slatke štićenike na 2 noge ali i na 4 noge.

Nakon zabavnog i edukativnog druženja, zatim smo se svi zajedno uputili u radni prostor udruge gdje su članovi UVP GZZŽ-a mogli pogledati kako se izvodi program sa najmlađima.

Izuzetno smo zahvalni na podršci i upoznavanju te se radujemo nekim boljim vremenima za našu djecu i našu malu FALU …

Volimo ❤️