Polaganje za jahaču dozvolu – 17.7. 2020.

Polaganje za jahaču dozvolu – 17.7. 2020.

Nakon upornog rada i redovitih treninga naše 3 djevojke su 17.7. 2020. položile ispit za jahaču dozvolu.
Cijela priča započela je sa željom, a zatim se pretvorila u predivan san koji se ostvario. Uz malo treme ali sa puno samopouzdanja djevojke su položile ispit od tri (3) dijela: a) teoriju b) jahanje u manježu c) jahanje na terenu.

pripreme
pripreme

Polaganje je održano u KK Jarun kojima zahvaljujemo na suradnji i organizaciji ispita za djevojke. Iako na fotografijama stvari izgledaju jednostavno, voljeli bismo naglasiti da iza svega leži veliki trud i odricanje svih uključenih u proces koji naravno, ovime ne završava već tek započinje. Djevojke tek sada mogu sve što požele, a u nastavku, želimo im puno sreće, zadovoljstva i ljubavi prema konjima.

polaganje2
polaganje2

Zahvaljujemo roditeljima koji su ih poticali  i omogućili ostvarenje ove lijepe priče od samih početaka  nadamo se i nadalje, na podršci Udruzi te nama kao trenerima koji smo u nekim trenucima bili umorni ali sigurni u njih i njihove snove.

Pripreme za jahaču – trenerice: FALA Tajana Špiček, Maja Živanović

Pozivamo Vas da se i vi uključite u naše aktivnosti te odredite svoje ciljeve. Nakon toga prepustite se u naše ruke na mjestu koje odiše mirom i zelenilom 10 minuta od zagrebačke Ilice, naučite jašiti, a zatim… nema granica ako ne odustanete!

Veliki pozdrav svima, a djevojkama čestitke …

Ostale fotografije sa polaganja možete pogledati u našem albumu na facebooku