Jesenje radosti u Fali

Jesenje radosti u Fali

Polako ali sugurno prišuljala nam se jesen u 1000 boja ❤️. Obojana je kišom i Suncem, obojana je desecima malenih ruku, obojana je šarenim maskama, obojana je stotinama osmjeha. U Fali učenje i radost ne prestaje. Naši korisnički programi, ove godine u prilično smanjenom obliku zbog poštivanja epidemioloških mjera ali i nekih drugih razloga, traju i održavaju se bez prestanka.

djeca
Djeca
terapije
Terapije

terapije 2

Iz dana u dan raduju nas posjete naših korisnika koje ne smetaju niti kiša niti jako Sunce, ne smeta ih prilazna cesta koja se pod kotačima automobila roditelja doslovno raspada, ne smeta ih blatan manjež niti naši loši radni uvjeti jer ono što im je bitno, nije materijalno: ljubav i predanost učenju, igri, zdravlju, druženju sa našim četveronožnim bićima svih oblika i vrsta (uglavnom su “okrugli” 😉 )
Kako je to vidjela fotografkinja Jutarnjeg lista – Ivana Nobilo ❤️ na linku Fala u maglovito jutro  , možete primjetiti da Falu ne čine samo konji i Jarac Žorž (Jarac pišemo uvijek velikim slovom jer je on Gospodin Jarac), Falu čine i ostale životinje koje su uvijek spremne za  maženje sa vama i vašom djecom, “parkiranje” u i na vašim osobnim automobilima ili jednostavno izležavajući se na prilaznoj cesti (nažalost, vozači raznolikih prometala nerijetko baš na tom mjestu ubrzavaju vožnju!).

Jahanje
Jahanje

Jahanje natraške

Jahanje

Klincoškolica
Klincoškolica

Uz svu ljubav koju nam pružate, vašu spremnost, podršku i fokusiranost na često ne lagane zadatke, ove godine bismo željeli zaposliti 2 osobe koje će postati dijelom Fala tima te vrijedno sudjelovati u postizanju naših ciljeva. Više na linku: Posao u FALA ili kontakt: 091/6008803 Monika Mišić .
Na ovaj način steći ćete edukacije koje će doprinijeti vašem obrazovanju te postati članom uske zajednice osoba kojima je dobrobit ljudi i konja (životinja), na prvom mjestu. Tražimo odgovorne i empatične osobe kojima nije problem raditi u prirodi. Prijave su moguće do 24.11.2020.g. putem Hzz-a (javni radovi).

Prije ostalih željenih aktivnosti u Fali, molimo vas da svakako pregledate naše AKTIVNOSTI i informirate se o programu koji vas najviše zanima kako ne biste lutali ili upisali program koji vam ne odgovara. Također, u Prijavnicama za programe terapija i jahanja navodite sve što je nama koji smo u bliskom kontaktu sa vama i vašom djecom važno, te molimo da nas pravodobno obavijestite o npr. : * Posebna napomena – ukoliko postoje određeni elementi sa kojima moramo računati pri upisima u bilo koji od progama te sukladno tome, zajedno odlučujemo o najboljoj aktivnosti za vas ili vaše dijete.

Radujemo se vašem interesu i dolascima i dalje. Sve što ne možete pronaći ovdje na našoj web stranici možete pogledati ili pratiti putem naše  Facebook stranice  Instagram profila  Twittera Youtube kanala ili u medijima 🙂

Za volonterske programe FALA VOLONTERI  nazovite Monika Mišić 091/6008803, koji su trenutno smanjeni zbog epidemiološke situacije u Svijetu i Hr.

Za sve ostalo nazovite: FALA  098/198 38 48 ❤️

Lp i volimo vas ❤️