Fala 2021. zima-proljeće

Fala 2021. zima-proljeće

Poštovani korisnici

uz poštivanje svih epidemioloških mjera, na što smo se već navikli, nudimo vam programe koji usrećuju i vas i nas, samo 10 min od zagrebačke Ilice u podsljemenskoj zoni, daleko od prometa ali dovoljno blizu da vas ponese mir i cvrkut ptica – KONTAKTI  i kako do nas.

Pod linkom: JAHANJE možete pronaći sve programe koje izvodimo u FALA, a trenutno su aktivni. Nudimo svima pregršt sjajnih trenutaka uz konje, naravno, uz rezervaciju termina i zajednički plan.

Terapije konjima
Terapije konjima

Na linku: TERAPIJE KONJIMA možete saznati sve o modelu i programu koji nudimo za vaše najmlađe i najosjetljivije te se unaprijed radujemo zajedničkom napretku i rastu 🙂

Nudimo program jahanja za najmlađe namijenjen djeci već od 6.g.  Cilj programa je uspostava odnosa sa konjima, grupna-timska interakcija, usvajanje osnovnih znanja i modela odnosa sa konjima, razvoj osobnih kompetencija i emocionalno-socijalni razvoj svakog djeteta uz pomoć konja i prirode (Jarac Žorž, mačke, psi, ptice i ostala ekipa su bonus i ne možete ih izbjeći 😉 link: KLINCOŠKOLICE .

Konji vas čekaju
Konji vas čekaju
Crtica iz treninga
Crtica iz treninga

Za sve ostale programe, molimo popratite naše vijesti te: facebook stranicu , instagram , twitter  ili FALAtrip youtube stranicu ( to su vam sve linkovi za uživanje 🙂 )

Hvala Vam na dosadašnjem angažmanu i … veselimo se 2021.g. uz nove ideje, nove korisnike, nove vas i nas ♥️

PS. Želite li da nam padaju cvjetići na stranici umijesto snijega ili… bubamare? Naš programer kaže da smo predjetinjasti! Što vi mislite? Pošaljite nam poruku 🙂 😛

Love
Love