Poštovani, zadnja obavijest  za sve korisnike do početka slj. ciklusa

Poštovani, zadnja obavijest za sve korisnike do početka slj. ciklusa

Poštovani, zadnja obavijest do početka slj. ciklusa za sve zainteresirane za:

1. Terapije konjima – max. 4. korisnika  🙂

Terapije konjima

2. Učenje jahanja – max. 6. korisnika   🙂

Rekreativno jahanje

3. Pripreme za jahaču dozvolu – max. 3. korisnika  🙂

Jahanje – pripreme

4. Klincoškolice – max. 6. korisnika  🙂

Klincoškolice

5. Volontiranje u FALA – max. 10 osoba  🙂

Volontiranje u FALI

Prijave za programe traju još samo do slj. petka 13.3. 2020.g. Sa 17.3. 2020. NOVI ČLANOVI kreću sa svojim aktivnostima. Nakon 13.3. 2020. novi korisnici će se moći uključiti u ove aktivnosti najranije tek u svibnju (5.mj.), ovisno o slobodnim mjestima u grupama.

U Fali nismo naklonjeni kvantitativnim metodama, svatko tko se odluči za nas u bilo kojem progamu prolazi kroz individualan program i proces rasta koji treneri budno bilježe i prate. Naše metode rada i programi namijenjeni su djeci i mladima ali i starijima od 18.g. Osnove svi prolaze na isti način te očekujemo od Vas prvenstveno: osjećaj, volju, želju i trud. Svi programi su usmjereni ka vašoj sigurnosti dok provodite aktivnosti, grupe su kreirane po max. 3 osobe u isto vrijeme (osim ako ste u naprednom stupnju) itd. Za sve ostale info provjerite linkove iznad ili nam se javite na 098 198 38 48 .

Pri prijavama za programe molimo Vas da ispunite pristupnice na linku: Dokumenti za prijave programa  te nam ih dostavite putem e-maila (skenirane), poštom ili nas posjetite u Kustošijanskoj ulici kod broja 373.

Naši programi se izvode pod vedrim nebom, nemamo hale i pješčani manjež, ali zato imamo programe  i konje koji su najbolji …Mace, psi i Jarac Žorž su bonus – Žorž i više od toga 😉

Lp FALA TIM