Fala u medijima

Fala u medijima

Pozdrav svima!

Fala je opet izašla u medijima, u www.jutarnji.hr , hvala Jutarnji List!
Na samo 10 minuta od zagrebačke Ilice, u prelijepom okruženju PP Medvednica, proteklih mjeseci organizirali smo KAMPOVE, njih 4 do sada, naziva “5 priča uz konjska bića”. Novinarka Jutarnjeg lista  Ela Pazdrijan i fotografkinja Ivana Nobilo provele su nekoliko čarobnih sati sa nama te potpuno tiho i nenametljivo skladale svoju sinfoniju utisaka … ono što su primijetile u samo 2-3 sata vidljivo je na linku:

❤️Slatki prizori s Kustošije, djeca kupaju konje i jarca: ‘Rambo je bio alkoholičar, pio je rakiju‘❤️

jutarnji list 4.8. 2021.
Jutarnji list 4.8. 2021.

Ono što su primijetile je da naše maleno imanje stvarno ostavlja utisak neke Dr. Dolittle bajke i nisu pogriješile! Ponekad i nas same iznenadi harmonija koja se svakodnevno pored nas odvija i iskreno, čarobno je biti dijelom nje! Jedna ozbiljna i neozbiljna (imamo 14 šaljivđija), zanimljiva harmonija, baš ona istinska i promjenjiva, životna priča nastala iz snova! Naša svakodnevnica je sve samo ne obična! Pa tako, nekako fora i slučajno, ona/on je odabrala nas, imamo i Šteficu/Štefa… došao nam je  ježić/ca koji/a( ne znamo odrediti spol) živi ispod naše jedine kućice, dolazi na kuckanje i jede mačju hranu! Imamo toliko toga da ponekad od sreće zanijemimo… toliko toga malo materijalnog, ali toliko toga univerzalno dobrog, čudesno sretnog! Toliko sretnog da kad čitamo članak poput ovoga, čudimo se  i mislimo… “Koja je to neka šašava ekipa, pa čak imaju i Krampusa! Ma, to nije istina, ne može biti toliko fora…” A tada se trgnemo  i nasmiješimo…” Pa da, to smo mi! ” 😛  Mala ekipa koja 365 dana u godini daje sve od sebe da 14 bića budu sretna i sigurna, da ih čuvamo u Svijetu koji ponekad prijeti vatrom i nestankom, Svijetu koji je užurban, siv i težak, često tužan ali sve to… držimo daleko od nas i borimo se za svaki novi još bolji i ljepši  dan! 🙂

Pa zato, pozivamo vas da nam se pridružite na zadnjem ovogodišnjem ljetnom KAMPU “5 priča uz konjska bića” od 30.8. – 3.9. 2021.g. a sve detalje možete pogledati na ovom linku:

❤️ KAMPOVI LJETO 2021 ❤️

Obaviještavamo vas također o malenom odmoru koji ćemo priuštiti sebi i konjićima od 10.8. do 25.8. 2021. (nemojte nam zamjeriti, ali pomalo smo gecrk 😉 ). Obavijest o GODIŠNJEM ODMORU osim ovdje, biti će istaknuta na našim objektima u Kustošijanska ulica iznad broja 373  i na facebook profilu udruge FALA: ❤️link❤️

Do tada razmislite da li biste se priključili u neki od naših programa koji su izuzetno zanimljivi, a svi kreću od rujna 2021.g. Obavijesti pogledajte na linkovima:

❤️ JAHANJE

❤️ TERAPIJE KONJIMA

❤️ KLINCOŠKOLICE

❤️  EDUKACIJE

❤️ VOLONTIRANJE

…. I ostali programi u kojima se pronalazite… ili NE ! ❤️

Javite nam se sa prijedlozima, idejama ili svojim snovima, pa ako nešto nemamo mi ćemo to stvoriti i ostvariti zajedno sa vama! Ne zaboravite, FALA je neprofitna organizacija koju ne financira ili sufinancira grad, država ili netko treći, FALA samo svojim radom 365 dana u godini održava 14 vlastitih, Falinih, bića u zdravlju i životu, a vi ste ti koji odabirete biti uz nas i sa nama kao direktni  kreatori njihovih sudbina! Mi smo odavno odlučili: LJUBAV ZAUVIJEK ! A vi?

Javite nam se na naše KONTAKTE  ili nas “škicajte”, lajkajte i ostalo na linkovima ❤️:

FACEBOOK  ❤️ INSTAGRAM ❤️ YOUTUBE KANAL ❤️ TWITTER